Meny

 

Giltig från och med 1 augusti 2021

MENYMAT.jpg
Fika meny_edited.jpg
Dryck meny.jpg
vegan mat och fika.jpg

Holistic Hälsocenter café – lunch & fika på Skansberget i Uddevalla

 

Hos oss på Holistic Hälsocenter på Skansberget i Uddevalla kan du både äta och fika under våra öppettider tisdag-fredag kl 11-18 och lördagar kl 11-15. Lunch serveras mellan kl 11-14 och då ingår kaffe/te efter maten. Mat går även att beställa fram till kl 17:30 och vi har take-away för den som är på vift!

 

Maten som serveras är gjord på noga utvalda råvaror som till stor del är både ekologiska och närproducerade. Det är viktigt för oss att erbjuda våra gäster hälsosamma och näringsrika rätter lagad med kärlek och det som serveras hos oss är veganskt och glutenfritt, fikat likaså – och även sockerfritt då vi satsar på raw.

 

Det ska vara både gott och lättsamt att äta och fika nyttigt, och hos oss kan du göra just det!

 

På vår lunchmeny har vi allt från grillade mackor till soppa, matig paj, quinoa- och pastasallad, bowl och mustig gryta. Fikat i caféet består av bland annat rawbollar, morotskaka, kladdkaka, kanelbullar och vår populära äppelpaj – allt raw, veganskt och glutenfritt!

 

På lördagar håller vi välbesökt våffelstuga och även här finns både veganska och glutenfria alternativ.

 

Vi ses uppe på Skansberget, parkera gärna längs med Strömstadsvägen eller vid Centralstationen – endast några minuters gångväg upp till oss på Holistic.

 

Välkomna!