sön 05 dec. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

"Att hitta hem" med Christina Grossi - 666kr

Christina Grossi bjuder in till en workshop i höst hos oss på Holistic Hälsocenter. I närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kommer att arbeta med inre och yttre resor, långväga och nära.
"Att hitta hem" med Christina Grossi - 666kr

Tid och plats

05 dec. 10:00 – 14:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Christina Grossi bjuder in till en workshop i höst på Holistic Hälsocenter med butik, Uddevalla. I närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kommer att arbeta med inre och yttre resor, långväga och nära.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?

Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?

Längtar du Hem?

Då är denna workshop för dig!

Under denna magiska dag kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Yinyoga, den passiva, närvarande, kvinnliga urkraften och en läkande hjärtmeditation, healing, aktivering, samtal, syfte & vår mening här på jorden just nu. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till Källan och känslan av att vara ett med alla. Du har kanske fastnat i historier om dig själv som inte är Sanna! Då är det dags att väcka upp den du i sanning är!

Följ med mig till vackra Holistic i Bohuslän där energierna är höga för en oförglömlig resa in i dig själv. Workshopen är den 23/10 mellan klockan 10-14 med en paus för lunch, caféet har en helt magisk vegetarisk lunch. Lunch går utöver workshop.

Eftersom det är begränsat antal platser och för att ge alla deltagare bästa möjliga tid i en liten grupp så boka snarast! Din hälsoinvestering för workshopen är på 666 kronor.

Kom i mjuka kläder och ta med en vattenflaska.

Utöver det tar från klockan 15-18 Christina emot för enskilda sessioner, 30 minuter per session. Med tarotkort och intuition tar vi reda på ditt nästa steg och var du befinner dig på din andliga stig just nu. Investering 750 kr.

Betalning 666 kr till BG 352-5433 för att platsen ska bli bokad. Ingen återbetalning av workshop kostnad.

Dela detta evenemang