lör 17 juli | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Bohemian Evening Groove

Vernissage, musik, dans & gemenskap Välkommen till en oförglömlig eftermiddag och kväll hos oss på Holistic! Konstnären Theres Jacobsen och hennes färgsprakande verk är på plats med vernissage och DJ Gaeya förser oss med härlig musik som vi kan dansa barfota till i gräset!
Registrering är stängd
Bohemian Evening Groove

Tid och plats

17 juli 16:00 – 20:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Vernissage, musik, dans & gemenskap

Välkommen till en oförglömlig eftermiddag och kväll hos oss på Holistic! Konstnären Theres Jacobsen och hennes färgsprakande verk är på plats med vernissage och DJ Gaeya förser oss med härlig musik som vi kan dansa barfota till i gräset! Vår uteservering kommer att vara dekorerad i bohemisk hippieinspirerad anda och vi serverar bland annat bowls, sallad, soppa och grillade mackor till de som vill äta.

Alkoholfritt hos oss med bubblande Kombucha i flera olika smaker, svalkande iste eller fräsch juice/smoothie. Ta med dig kompisarna och häng med oss i en härlig miljö och njut av sommarkvällen!

Om Theres Jacobsen: ”Jag vill bli glad och inspirerad av alla de färger och former som möter mitt öga. Jag har en stor kärlek för allt som sprakar av färg vilket syns i mina målningar. Kom och se mina verk på Holistic lördag 17 juli kl 16-20, välkomna!”

Kvällens musik: ”Artisten Gaeya svidar denna kväll om till DJ Gaeya, där kulturer möts i en vibeig blend av etnisk dansmusik. En chans att slänga av dig skorna och dansa dig varm under trädkronorna. Rytmer är ledordet denna kväll och tillsammans släpper vi förväntningar och dansar oss själva till musik som tar oss till nya dimensioner.”

Dela detta evenemang