lör 17 juli | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Dina relationer med Nadia Wallin - 350kr

Grupphealing-session med temat relationer tillsammans med intuitionscoachen Nadia Wallin. Välkommen på en session där vi medvetandegör stagnerade energier kopplat till relationer som du har, eller önskar att du hade.
Registrering är stängd
Dina relationer med Nadia Wallin - 350kr

Tid och plats

17 juli 14:00 – 16:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Grupphealing-session med temat relationer - 350 kr

Välkommen på en session där vi medvetandegör stagnerade energier kopplat till relationer som du har, eller önskar att du hade.

Du kan välja vilken relation du vill för denna session, en förälder, kärlekspartner, vän eller kollega. Du sätter intentionen, jag vägleder genom energitransformationen. Välkommen in i mer kärlek, acceptans och sanning om vem du är och vilket liv du vill leva!

Allt i din vardag kan användas för din personliga och spirituella utveckling. Inte minst dina relationer. På ett vis så handlar denna session om förlåtelse, acceptans och egenvärde. Det är oerhört dränerande att förvänta sig något från andra som de inte är kapabla att ge (konstant besvikelse och stor risk för konflikter). Samtidigt som det är dränerande att förvänta sig att det inte finns de relationer (vänner, familj, kärlek) som du vill ha.

Därför måste du gå till dig själv och kolla på kärnan av din förväntan, vad är det som gör att du sitter fast i en förväntan som inte känns bra.

Du kanske inte alls känner dig redo att kliva in i förlåtelse ännu, utan ett första steg mot att må bättre i förhållande till andra kanske är att se dig själv och hur du mår. Erkänna sveket, längtan, besvikelsen eller annat. Ge det utrymme så att det kan få läka.

Från det perspektivet handlar sessionen om att du ska få se dig själv, ge dig utrymme och plats. Ger du dig själv autentiskt utrymme så skapar du även space för de relationer som du verkligen mår bra av.

Människor upprepar de mönster de befinner sig i. Läker du inte de utmanande mönster du ser i dina relationer så kommer hela eller delar av mönstret upprepa sig andra relationer.  Förändrar du mönstret så kommer du uppleva förändringen i flera delar av ditt liv och i flera andra relationer.

Välkomna!

Nadia Wallin

För frågor nadia@nadiawallin.com

Nadia Wallin – Intuitive Solutions

Nadia Wallin är verksam som intuitiv coach med förmågan att se, känna och transformera andras energier vilket förändrar klienternas känslomässiga och mentala mönster och normaltillstånd i livet. Nadia har ett stort intresse för att utforska den fria viljan, medvetenheten, intuitionen samt empatiska möten med sig själv och andra, och ser hela vardagen som en möjlighet till personlig och spirituell utveckling med möjlighet att ta paus när man vill för att njuta av allt som är.

Dela detta evenemang