lör 10 juli | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Expressive Soul Flow

Välkommen till en intuitiv spelning med oss - Fincha och Robin. Spelningen kommer att bestå av meditativ sång, gitarrspel och olika former av skapande. När vi skapar tillsammans hamnar vi i flow genom improvisation.
Registrering är stängd
Expressive Soul Flow

Tid och plats

10 juli 15:00 – 16:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en intuitiv spelning med oss - Fincha och Robin. Spelningen kommer att bestå av meditativ sång, gitarrspel och skapande olika former. När vi skapar tillsammans hamnar vi i flow genom improvisation. Gillar du att skriva dikter? Ta med dina favoritpennor! Gillar du att sticka? Ta med dig dina stickor och garn! På plats kommer det att finnas papper, penslar och vattenfärg. Kom och skapa med oss!

”Det brukar gå till på så sätt att vi sitter hemma i vardagsrummet, jag målar och sjunger medans Robin spelar och helt plötsligt så hamnar vi i ett meditativt och inkännande tomrum där det finns så mycket kärlek och obegränsat med möjligheter. Det är en trygg och läkande plats där det finns utrymme för vårt inre barn att växa och utforska världen från ett själsligt perspektiv. När vi skapar plats för oss själva skapar vi även plats för jordens visdom att flöda genom kroppen,” säger Fincha.

”Nu längtar vi efter att få vara i den magiska kreativa världen tillsammans med fler. Vi vill återskapa vardagsrums känslan - en kärleksfull och trygg plats där det finns utrymme för dig att vara med i den skapande processen och utforska din egen själsliga resa med oss. Vi vill peppa fler till att våga uttrycka sig och utforska sig själva och verkligen förstå den kraft som finns inom oss. Det handlar om att släppa kontrollen och prestigelöst låta hjärtat leda dig i ditt uttryck. Under en timme kommer vi att spela och sjunga medans ni får möjlighet att meditera, rita, skriva, måla, sticka, dansa.”

Kostnadsfritt

Registrering är stängd

Dela detta evenemang