lör 02 okt. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Föreläsning ”Holistisk kunskap & kost” med Linda Myrberg - 250kr

Linda Myrberg, grundare av Nordic Superfood, är akupunktör och holistisk spa-expert med över 25 års erfarenhet och bred kompetens inom hälsa, influerad av både västerländsk och österländsk lära. Lindas vision är att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistisk perspektiv.
Registrering är stängd
Föreläsning ”Holistisk kunskap & kost” med Linda Myrberg - 250kr

Tid och plats

02 okt. 10:00 – 12:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Linda Myrberg, grundare av Nordic Superfood, är akupunktör och holistisk spa-expert med över 25 års erfarenhet och bred kompetens inom hälsa, influerad av både västerländsk och österländsk lära. Lindas vision är att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistisk perspektiv..

Linda har en lång utbildning som akupunktör i kinesisk medicin TCM (4,5 år), öronakupunktur och näringslära. Hon föreläser i tankarnas kraft och holistisk hälsofilosofi, och arrangerar holistiska antiage-retreats och events. Intresset för ren och hälsosam mat har följt med Linda i många år och hon utvecklar ständigt nya nyttiga recept som hon utprovar på sina events.

Lindas mångåriga bakgrund från träning- och spabranschen har gett henne en bred kompetens och förståelse för kroppens behov, hälsa och välbefinnande. Detta har också betytt att hon under åren fått erfarenhet av att undervisa, coacha och ge andra insikter i hur man bäst skapar ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv. Målet är att visa vilka hälsoeffekter mat, bastubad, träning, och tankar kan ge kroppen och hur man uppnår vitalitet och behåller energin livet ut.

250:-/person

2 oktober kl 10-12

Kaffe/te & tilltugg ingår

Dela detta evenemang