lör 24 apr. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Gaeya Sound Meditation Journey - 250kr

I denna gruppmeditation badar deltagarna i ljud och sång liggandes på golvet under en filt. Vi börjar varje session med att tillsammans sätta intentionen som sedan övergår i ca 1h ljudande healing.
Registrering är stängd
Gaeya Sound Meditation Journey - 250kr

Tid och plats

24 apr. 15:00 – 16:30
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Sound Meditation Journey

Förutom Artisten Gaeyas mission att föra människor närmare naturen med hjälp av sin musik tar hon nu lyssnaren djupare i musikens helande frekvenser. Med hjälp av trummor, klangskålar och Gaeyas kraftfulla röst skapar hon ett rum av ljudhealing där du guidas för att förstärka kopplingen till din egen inre kraft.

I denna gruppmeditation badar deltagarna i ljud och sång liggandes på golvet under en filt. Vi börjar varje session med att tillsammans sätta intentionen som sedan övergår i ca 1h ljudande healing. Det bjuds på örtte och efter meditationen går vi igenom upplevelser man önskar dela med sig av samt de budskap som ev kan komma upp under varje session.

Till meditationen medtag liggunderlag/yogamatta. filt och kudde om så önskas. Samt mjuka bekväma kläder.

90 min 250 kr/ person

Boka din biljett i god tid för att garantera dig en plats då antaltet delatagre är reducerat till 5 personer pga Covid-19.

Vi följer de restiktioner som gäller relaterat till Covid-19 och ber dig att stanna hemma vid sjukdomssymptom. Du är varmt välkommen tillbaka så snart du är frisk igen.

Dela detta evenemang