lör 20 nov. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

”Hälsoboost” med Annika Valton - 250kr

Hur kan du anpassa din kost för att uppnå bättre hälsa och ökat välmående? Och varför är det egentligen så svårt att få till den där förändringen? Det och mycket mer kommer Annika Valton, kost/hälsocoach och friskvårdsinspiratör, att prata om! Smakprover/tilltugg ingår.
”Hälsoboost” med Annika Valton - 250kr

Tid och plats

20 nov. 10:00 – 11:30
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Välkommen på en härlig förmiddag i hälsans tecken! Läs mer om workshopen nedan:

Hur kan du anpassa din kost för att uppnå bättre hälsa och ökat välmående? Vilka råvaror kan påverka din hälsa och ditt mående, vad är bra att äta mindre av och vad kan du öka i din kost för att må så bra som möjligt, utan att det behöver vara krångligt? Och varför är det egentligen så svårt att få till den där förändringen? Det och mycket mer kommer Annika Valton, kost/hälsocoach och friskvårdsinspiratör, att prata om!

Du kommer få provsmaka fröknäcke, smoothie, chiapudding och en liten fikabit som är gjorda av naturliga, ekologiska, glutenfria och veganska råvaror, och Annika visar också hur man gör en god, enkel röra som alla får smaka på. Du får även tips och trix om hur du enkelt kan fixa god och näringsrik frukost och mellanmål hemma, som passar hela familjen! 

Självklart får du med dig ett litet häfte med alla recept hem.

Som avslutning får du uppleva ”Restorative yoga” - en vilsam yogaform där du får möjlighet att vila på en mjuk yogamatta, inbäddad med bolster och filtar för att slappna av och landa i dig själv. Ha på dig mjuka, sköna kläder, ta gärna även med en varmare tröja och varma sockar.

Efter workshopen får du möjlighet till enskilt kostnadsfritt samtal med Annika för att få veta mer om det hon erbjuder i sina sessioner.

Annika Valton är utbildad kost/hälsocoach, friskvårdsinspiratör, andningscoach, massör, yogalärare och matkreatör med många års arbetslivserfarenhet inom helhetshälsa och driver ”In Full Bloom ” där hon med en unik kombination av verktyg från yoga, meditation, andning, mindfulness, MI-samtal och andra coachingverktyg, guidar människor i att hitta stegen i rätt riktning för att följa sin rätta väg.

Betalning sker vid bokning via Swish till Annika Valton "In Full Bloom" 1235859038

Swisha 250SEK efter anmälan är gjord och märk betalningen med "Hälsoboost 20/10"

Dela detta evenemang