sön 20 juni | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Mamma-baby-yoga 150:-

Välkomna till den sista mamma-baby-yogan innan semester nalkas och klasserna åter börjar i höst igen! Vi är utomhus vid fint väder. Mamma-baby-yoga passar för de som har bebisar mellan 2 månader och krypåldern. Ta gärna med en filt som din bebis kan ligga på och kanske även favoritleksak.
Registrering är stängd
Mamma-baby-yoga 150:-

Tid och plats

20 juni 10:30 – 11:30
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Välkomna till den sista mamma-baby-yogan innan semester nalkas och klasserna åter börjar i höst igen! Vi är utomhus vid fint väder. 

Mamma-baby-yoga passar för de som har bebisar mellan 2 månader och krypåldern. Ta gärna med en filt som din bebis kan ligga på och kanske även favoritleksak. Välkomna till en lugn och prestationsfri stund tillsammans! Detta är ett sätt för dig som mamma att hitta till kroppen och även få en mysig stund ihop med din bebis. 

Yogan är mjuk och inkännande och är till för att fördjupa kontakten med din kropp efter graviditet och förlossning, men även för att låta sinnet få återhämtning, då det nya livet med bebis kan vara intensivt i perioder. Fokusområden är mage, bäckenbotten och rygg. Vi kombinerar detta med avslappningsövningar och mys med bebis. Du följer med utifrån dagsform och dina och bebisens förutsättningar. Det går bra att mata eller ta en paus om det behövs. 

Denna klass är extra tillåtande och alla ljud är välkomna - skratt som gråt.

Vid regn är vi inomus i vår rymliga och luftiga yogasal!

150:-

Dela detta evenemang