lör 10 apr. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Mikael Cromsjö (föreläsning) - 250kr

Mikael Cromsjö, grundare till vaken.se, föreläser om problematiken runt restriktionerna i följden av Covid-19. Varför är det så många som protesterar mot nedstängningarna? Vilka är det som protesterar och vad vill de åstadkomma? Mikael Cromsjö presenterar sin syn på vad som händer i världen.
Registrering är stängd
Mikael Cromsjö (föreläsning) - 250kr

Tid och plats

10 apr. 15:00 – 17:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

-Föreläsning 1h 30 min (mingel efteråt 30 min)

-Kaffe/te & frukt ingår

"Föreläsning om problematiken runt restriktionerna i följden av Covid-19. Varför är det så många som protesterar mot nedstängningarna? Vilka är det som protesterar och vad vill de åstadkomma? Mikael Cromsjö presenterar sin syn på vad som händer i världen. Han har själv studerat världssituationen under 20 år och var en av de som var med och grundade den svenska sanningsrörelsen.

Över hela världen ser vi ett tydligt mönster: Demokratiska rättigheter upplöses p.g.a. epidemi. Obligatorisk vaccinering införs för att arbeta, studera eller nyttja samhällstjänster. Opposition mot samhällsutvecklingen censureras från massmedia och Internet. Alternativa behandlingar för covid-19 förbjuds. Medelklassens tillgångar övergår till överklassen.

Många frågar sig om detta i själva verket är en global statskupp där FN, IMF, WEF, WHO och andra globala intressen tar makten. Kommer denna “pandemi” vara permanent? Är tiden av demokratiska rättigheter slut? Är vi på väg in i ett kontrollsystem? Är detta den slutgiltiga lösningen på “klimat” och “överbefolkningsproblemet”?

Vi har ett stort problem. Mycket större än det som orsakats av covid-19. Frihet är någonting som måste försvaras, annars förlorar vi den.

Vår demokrati har långsamt försvagats och vi måste skapa ett nytt system. Ett system som styrs av oss. Folket."

- Mikael Cromsjö

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Mikael Cromsjö
  250 kr
  moms inkluderad
  +6.25 kr serviceavgift
  250 kr
  moms inkluderad
  +6.25 kr serviceavgift
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang