lör 17 juli | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Pengar är bara energi med Nadia Wallin - 350kr

Grupphealing-session med temat pengar och ekonomi tillsammans med intuitionscoachen Nadia Wallin. Har du hört det uttrycket ”Pengar är bara energi” förut och undrat vad det egentligen betyder?
Registrering är stängd
Pengar är bara energi med Nadia Wallin - 350kr

Tid och plats

17 juli 10:00 – 12:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Grupphealing-session med temat pengar och ekonomi - 350 kr

Har du hört det uttrycket ”Pengar är bara energi” förut och undrat vad det egentligen betyder? Känner du att du vill tro på det men inte vet hur du ska konkretisera det eller applicera det i vardagen för att få en lugnare relation till din ekonomi eller förbättra den? Känner att du har förstått att pengar är energi, men vill få hjälp att förbättra den energin så att din relation till pengar kan bli bättre?

Inledningsvis delar jag med mig av teori för att ge dig en ökad förståelse för sambandet mellan pengar och energi. Därefter tar jag dig och resten av gruppen igenom en healingsession där jag hjälper dig att transformera den energi som du vill släppa taget om.

Jag kommer även använda mina intuitiva gåvor för att känna in vilka minnen och begränsningar som visar sig i energin. De kan behöva extra ljus och uppmärksamhet för att kunna de ska kunna släppa vilket vi då ger dem tillsammans. För att skapa en sådan mjuk transformation som möjligt så kommer sessionen inledas med att bjuda in energier av kärlek, trygghet och sanning.

Energierna du bär på kan översättas till dina känslomässiga upplevelser och mentala föreställningar. Förändrar vi energierna så förändras även dina förväntningar och känslor i relation till temat.

Vanliga mönster kopplat till ekonomin:

Trots att du klarat dig så här långt i livet, månad för månad, så kanske du bär på en ständig oro om att du INTE kommer klara dig, trots att erfarenheten visar det motsatta. Kanske det är så att varje gång du får in mer pengar så kommer extra utgifter vilket gör att det egentligen inte finns mer pengar att njuta av eller spara? Eller är du en av dem som får dåligt samvete när du behöver köpa något till dig själv och därmed har svårt att njuta av pengarna som finns tillgängligt för dig?

Vill du bli (eller är du redan?) egen företagare men har svårt med hela idén om att ta betalt eller höja dina priser, trots att du vill? Vill du generellt ha en bättre ekonomisk standard- men har ingen aning om hur det ska gå till? Bär du på helt andra föreställningar kring din ekonomi som du är redo att förändra? Det går bra.

Alla deltagare på sessionen kan ha helt olika begränsningar under samma session. Den gemensamma intentionen om ökad klarhet och en förbättrad relation till ekonomin sätter grunden för en stark transformation.

Välkomna!

Nadia Wallin

För frågor nadia@nadiawallin.com

Nadia Wallin – Intuitive Solutions

Nadia Wallin är verksam som intuitiv coach med förmågan att se, känna och transformera andras energier vilket förändrar klienternas känslomässiga och mentala mönster och normaltillstånd i livet. Nadia har ett stort intresse för att utforska den fria viljan, medvetenheten, intuitionen samt empatiska möten med sig själv och andra, och ser hela vardagen som en möjlighet till personlig och spirituell utveckling med möjlighet att ta paus när man vill för att njuta av allt som är.

Dela detta evenemang