lör 11 dec. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

"Vedic art" 2-dagars-kurs - 1750kr

Välkommen till en kreativ målarhelg i december & en kurs i Vedic Art! Vedic Art är en metod för dig som aldrig har målat förut men som gärna vill pröva och för dig som har målat förut och alla däremellan. Vedic Art handlar om att hitta din kreativitet och ditt eget sätt att måla, att släppa presta
"Vedic art" 2-dagars-kurs - 1750kr

Tid och plats

11 dec. 10:00 – 12 dec. 14:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en kreativ målarhelg i december & en kurs i Vedic Art!

Vedic Art är en metod för dig som aldrig har målat förut men som gärna vill pröva och för dig som har målat  förut och alla däremellan. Vedic Art handlar om att hitta din kreativitet och ditt eget sätt att måla, att släppa prestationen och hitta lusten och glädjen i måleriet. Vedic Art är ingen specifik målarstil, utan den hjälper i stället dig att hitta ditt eget personliga uttryck.

Vedic Art:

Vi målar utifrån 17 livsprinciper som ursprungligen kommer från den indiska vedafilosofin och som kan beskrivas som en kompass för både konsten och för livet. Vedic Art har grundsynen är att vi alla har en stor skaparkraft och kunskap inom oss själva. Det ställs inga krav på prestation. När vi släpper prestationskänslan blir vi mer närvarande i nuet och vi utvecklas i vår egen takt, målar utifrån känslan och hittar lättare till vårt eget sätt att uttrycka vår kreativitet. Kursen:

Vi kommer måla i en mysig lokal där det finns gott om utrymme. Jag håller med kaffe, the och fika, blyertspennor, kritor, akrylfärg (gul, röd, blå, vit), penslar och papper samt en mindre canvasduk. Vi kommer sitta vid bord eller på golvet och måla. Stora stafflier finns inte i lokalen men däremot bordsstafflier. Har du något favoritmaterial som du tycker om att måla med så ta gärna med det. Ha gärna oömma kläder eller förkläde.

Lunch finns under lördagen och söndagen att köpa i caféet i samma hus där vi målar (vegetariskt).

Plats: Holistic Hälsocenter, Skansgatan 12, Uddevalla.

När: Lördag 11 december kl 10-16

Söndag 12 december kl 9-14

Parkering: Vid Centralstationen eller längs med Strömstadsvägen.

Anmälan: Mail till samtalsrummetivast@outlook.com och inbetalning till swish 123 0144 550 (samtalsrummet i väst).

Anmälningsavgiften är 500 kr, betalas ej tillbaka vid avhopp. Pris: 1750 kr för två dagar. Kontakt: Maria Lundh, samtalsrummetivast@outlook.com Tel: 0708-664677

Anmälan är bindande. Vid förhinder har du möjlighet att vara med vid ett senare tillfälle.

Varmt välkommen!

Maria Lundh

Dela detta evenemang