lör 30 okt. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Workshop "Chi Nei Tsang" - 1100kr

Välkommen till en workshop som handlar om att komma i djupare kontakt med oss själva! Detta gör vi genom våra kroppar, och i synnerhet magområdet, med en form av kroppsterapi som heter Chi Nei Tsang (CNT). Du kommer att få lära dig grunderna i att behandla dig själv såväl som dina vänner.
Workshop "Chi Nei Tsang" - 1100kr

Tid och plats

30 okt. 13:00 – 18:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en workshop som handlar om att komma i djupare kontakt med oss själva! Detta gör vi genom våra kroppar, och i synnerhet magområdet, med en form av kroppsterapi som heter Chi Nei Tsang (CNT). Du kommer att få lära dig grunderna i att behandla dig själv såväl som dina vänner. I denna workshop går vi igenom grunderna i olika massagetekniker, meditation, qigong, och filosofin i konceptet Chi Nei Tsang. 

Chi Nei Tsang  har sina rötter i taoism och traditionell kinesisk medicin. Denna metod är bra för bland annat magproblem såsom förstoppning och IBS, men även när det kommer till att bearbeta känslor och stress. Genom att lösa upp blockeringar i magområdet får vi ett bättre samspel mellan kropp och sinne. Många människor beskriver erfarenheten av Chi Nei Tsang-behandling som en djup känsla av att komma hem.

Ta tillfället i akt att lära dig denna konstform för kropp och hälsa som väldigt få i Sverige utövar! Inga förkunskaper krävs.

Jag som kommer att hålla i detta heter Krian Aronsson och är certifierad utövare genom Chi Nei Tsang - The Art and Essence School, där jag har studerat under Andrew Fretwell. Jag är även utbildad qigong-instruktör inom Universal Healing Tao System.

När: Lör 30 oktober kl 13.00 - 18.00

Plats: Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12

Pris: 1100 kr

Dela detta evenemang