lör 09 okt. | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Workshop "Makramé" med Sanna Jansson - 395kr

En vägledning in i makraméns värld! Denna workshop vänder sig till dig som är nyfiken på makramé. Du kommer att få lära dig de grundläggande knutarna inom makramé tillsammans med Sanna Jansson, och dessa får du sedan användning av när du skall skapa din egna blomampel!
Registrering är stängd
Workshop "Makramé" med Sanna Jansson - 395kr

Tid och plats

09 okt. 10:00 – 13:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

En vägledning in i makraméns värld! Denna  workshop vänder sig till dig som är nyfiken på makramé. Du kommer att få lära dig de grundläggande knutarna inom makramé och dessa får du sedan användning av när du skall skapa din egna blomampel! Under dessa 3 timmar kommer jag att lära ut och finnas som stöd för dig och ditt skapande. Målet med denna workshop är att väcka intresse hos dig för knutar och kreativitet.

Efter workshopen får du ta med dig din handgjorda ampel hem. Du kommer även att få med dig en liten handbok med de saker vi har gått igenom under dagen, så att du enkelt kan fortsätta knyta på egen hand hemma.

Jag välkomnar dig till denna dag i kreativitetens tecken, jag hoppas att vi ses! Besök gärna min Instagram för inspiration @macramebysanna /Sanna Jansson

Medtag till workshop:

Sax

Måttband

Ev. krukväxt/vas så du kan anpassa din ampel exakt till önskad kruka/vas

395:-

Dela detta evenemang