ons 31 mars | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Yinyoga prova-på-klass med Anette Larsson - 100kr

I den här klassen fokuserar vi på att skapa stillhet och medveten närvaro. Yinyoga handlar om att anpassa rörelsen utefter sin egen förmåga och kroppen, vilket gör att alla kan delta – oavsett om man är van yogi eller ny till yogan. Begränsat antal platser! Boka idag - betala på plats via Swish.
Registrering är stängd
Yinyoga prova-på-klass med Anette Larsson - 100kr

Tid och plats

31 mars 16:30 – 17:30
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

I den här klassen fokuserar vi på att skapa stillhet och medveten närvaro. Yinyoga handlar om att anpassa rörelsen utefter sin egen förmåga och kroppen, vilket gör att alla kan delta – oavsett om man är van yogi eller ny till yogan. Varje position hålls i 3-7 minuter, för att hjälpa till att stilla tankar, lugna sinnet och komma åt kroppens bindväv. Vi fokuserar på andning och att skapa en djupare kontakt med kroppen. Bindväven är direkt kopplad till de inre organen i kroppen och genom flödet av qi stimuleras dessa och kroppen balanseras med hjälp av yinyogans positioner. - Betalas på plats genom Swish

-

Anette ”Nettan” Larsson har en 200h utbildning inom yinyoga med inriktning Ayurveda samt chakrafokus, yoganidra & andningsövningar. Hos Nettan kan du på Holistic Hälsocenter boka in Dig på yogaklasser, både i grupp och enskilt, samt Shamansk Wombhealing och Reiki. Nettan vandrar den shamanska vägen och går för närvarande en 2-årig Shamansk Prästinneutbildning, och möjlighet kommer finnas att delta i kvinnocirklar och ceremonier utifrån årshjulet & månens olika faser.

Dela detta evenemang