lör 03 juli | Holistic Hälsocenter Uddevalla

Yoga i elementens tecken - 525kr

Är du nyfiken på yoga och de olika elementen och vill hitta tillbaka till naturen och lugnet inom dig? Välkommen till en temadag med yoga i elementens tecken! Här lär vi oss om de olika elementen och hur de kan användas i yoga samt hur vi ta hjälp av dessa i vår vardag.
Registrering är stängd
Yoga i elementens tecken - 525kr

Tid och plats

03 juli 09:00 – 13:00
Holistic Hälsocenter Uddevalla, Skansgatan 12, 451 50 Uddevalla, Sverige

Om evenemanget

Är du nyfiken på yoga och de olika elementen och vill hitta tillbaka till naturen och lugnet inom dig? Välkommen till en temadag med yoga i elementens tecken! Här lär vi oss om de olika elementen och hur de kan användas i yoga samt hur vi ta hjälp av dessa i vår vardag. Denna dag tar vi tillbaka vår kontakt med elementen och Moder Jord och alla hennes gåvor! Vid fint väder är vi utomhus i grönskan.

Vi utforskar hur vi kan ta hjälp av de olika elementen samt hur vi kan använda dem för att komma till rätta med ev. obalanser vi har inom oss. Vi kommer under denna temadag gå igenom respektive element, vad de står för och på vilket sätt vi kan använda dem i vår vardag och i vårt yogautövande.

Dagen består av teori varvet med praktiska yogautövande och passar såväl nybörjare som erfarna yogautövare.

Temadagen leds av Karin Blick, utbildad yogalärare inom tradition av T Krishnamacharya, 500 timmar via yogaskolan i Karlstad/Östersund. Karin håller vanligtvis i yogalektioner på Orust med omnejd och är även utbildad massör som brinner för andlig och personlig utveckling med fokus på helhet och balans för sinne, kropp och själ.

Vid frågor eller andra funderingar kring dagen, kontakta Karin på telnr 0705 36 48 24 eller via mail till karin.blick@gmail.com.

Pris: 525:- inkl.fika

Begränsat antal platser (minimum 4 st, max antal 8 st)

Anmälan är bindande. Avbokning sker senast 48h innan till holistichalsocenter@gmail.com, annars debiteras en avgift på 300 kr.

Dela detta evenemang