Holistic Hälsocenter i Uddevalla

Holistic Hälsocenter är benägen i den anrika Dalslandsstugan på Skansberget i Uddevalla, i gamla men vackra och välbevarade lokaler som inger en omfamnande känsla, full av vördnad för den historia och kultur som huset bär på. Här finner du en lugn oas bortom stadens brus, omgiven av grönska och fågelkvitter dit alla är välkomna – antingen för att ta sig en kopp kaffe eller te, kika runt i vår mysiga butik bland rökelse, eteriska oljor, kristaller och vackra hantverk, eller varför inte slå dig ner på vår härliga uteplats med en kunskapshöjande bok som sällskap?

Möjligheterna är många och vi ser detta som en plats där människor kan mötas i gemenskap och harmoni, men även där både instruktörer och terapeuter inom det holistiska hälsoklustret verkar tillsammans i en miljö som speglar helheten av det vi vill förmedla.

Här kan du boka in dig på yogaklasser, bioresonans, samtalsterapi, hälsovägledning, Reiki, Hot Stone Massage, meditation och andra gruppträffar, workshops, kurser och föreläsningar inom holistisk och alternativ hälsa.

Varmt välkommen!

Öppettider

Mån-fre 10-18

Lör 11-15

Övriga tider endast öppet för bokade besök – för att boka, klicka här

Försiktighetsåtgärder, rekommendationer & riktlinjer​:

Vi vill uppmärksamma våra besökare och kunder på att vi följer de försiktighetsåtgärder, rekommendationer och riktlinjer som gäller när det kommer till antal personer i lokalen, avstånd i exempelvis yogasalen, samt hygien och rengöring av utrustning. Vid sjukdomssymptom ber vi ödmjukast att ni ombokar er tid hos oss, detsamma gäller för våra medarbetare.

Då vi vill bidra till ökat välmående för både kropp, sinne och själ anser vi det ytterst viktigt att det finns en hälsofrämjande plats dit man kan söka sig trots rådande omständigheter.

Övrigt: 

Parkeringsmöjligheter utanför byggnaden finns vid särskilda behov, observera dock att lokalerna inte är handikappanpassade då Dalslandsstugan är Q-märkt.

 

Möjlighet till att vistas på vår uteplats välkomnas alla besökare i området, oavsett om man har ärende i centrat eller ej. 

Buddha Statue