Holistic Hälsocenter i Uddevalla

Öppettider butik & café

Tisdag - torsdag kl 11-18

Fredagar kl 11-16

Lördagar kl 11-15

Övriga tider endast öppet för bokade besök – för att boka, klicka här

Parkering

Vi hänvisar alla våra gäster, besökare och kunder till parkering längs med Strömstadsvägen eller vid Centralstationen, endast några minuter gångväg upp till oss på Skansberget. 

Om

Holistic Hälsocenter är benägen i den anrika Dalslandsstugan på Skansberget i Uddevalla, i gamla men vackra och välbevarade lokaler som inger en omfamnande känsla, full av vördnad för den historia och kultur som huset bär på. Här finner du en lugn oas bortom stadens brus, omgiven av grönska och fågelkvitter dit alla är välkomna – antingen för att ta sig en kopp kaffe eller avnjuta en god vegetarisk lunch, kika runt i vår mysiga butik bland rökelse, eteriska oljor, bohemiska inredningsdetaljer, kristaller, böcker och vackra hantverk. Vi har en luftig butiks- och cafélokal och en härlig uteplats bland buskar och träd!

Vi ser detta som en plats där människor kan mötas i gemenskap och harmoni, och där både instruktörer och terapeuter inom det holistiska hälsoklustret verkar tillsammans i en miljö som speglar helheten av det vi vill förmedla.

Här kan du boka in dig på yogaklasser, bioresonans, samtalsterapi, hälsovägledning, healing, massage, meditation och även gruppträffar, workshops, kurser och föreläsningar inom holistisk och alternativ hälsa!

VARMT VÄLKOMNA

- - - 

Avbokning

Observera att vi har en 24h avbokningspolicy. Gäller det dock sjukdom, förkylningssymptom eller liknande ber vi Dig vänligen kontakta oss för avbokning av tid. 

Riktlinjer & rekommendationer

Vi följer de riktlinjer och rekommendationer som gäller under rådande omständigheter och är som alltid noga med hygien och rengöring, samt har en maxgräns på antal besökare i lokalerna och avstånd mellan exempelvis yogamattor. 

För frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss! Du når oss via mail på holistichalsocenter@gmail.com

Försiktighetsåtgärder, rekommendationer & riktlinjer​:

Vi vill uppmärksamma våra besökare och kunder på att vi följer de försiktighetsåtgärder, rekommendationer och riktlinjer som gäller när det kommer till antal personer i lokalen, avstånd i exempelvis yogasalen, samt hygien och rengöring av utrustning. Vid sjukdomssymptom ber vi ödmjukast att ni ombokar er tid hos oss, detsamma gäller för våra medarbetare.

Då vi vill bidra till ökat välmående för både kropp, sinne och själ anser vi det ytterst viktigt att det finns en hälsofrämjande plats dit man kan söka sig trots rådande omständigheter.

Buddha Statue