3 st boktips för dig som vill lära dig mer om andlighet, naturmedicin och personlig utveckling

Boktips 1 - Ett mediums handbok - Diana Wahlborg


En bok för dig som söker förståelse inom andlig kunskap i den nya tidsålder vi lever vi. Boken riktar sig främst till dig som vill eller redan arbetar som medium. Vi är alla uppkopplade till energier och andra dimensioner, det gäller bara att lära sig att hur man kommer i kontakt med dessa. I ”Ett mediums handbok” får vi lära oss de grunder vi behöver.

Köp Ett mediums handbok här


Boktips 2 - Din inre kompass - Diana Wahlborg


I ”Din inre kompass” lär du dig att förhålla dig till problem på ett sunt sätt för att kunna växa som person. Du kommer lättare att kunna göra bättre och medvetna val istället för att låta de problem som uppstår i livet styra dig, samt lära dig möta dina känslor med kärlek istället för att döma ut dem.

Köp Din inre kompas här


Boktips 3 - Serafias Magi - Serafia Andersson

I ”Serafias Magi” får du kunskap om hur magi fungerar och hur du redan besitter styrkan i att, med enkla verktyg, använda dig utav dessa. Du lär dig hur du kan bygga upp magin utefter din egen personliga stil. Exempel som tas upp i boken är bland annat healing, kristaller, rening, energiarbete, attraktionslagen, magiska ritualer, örter & eteriska oljor och månens krafter.


Köp ”Serafia’s Magi” här


Skriv i kommentarer om dina boktips

123 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla