Att lyssna på i sommar - poddtips

Podcast-tips att lyssna på under sommarens härliga dagar på stranden, promenaden eller att krypa ner i soffan eller sängen till under en regnig dag. Dessa poddar är några utav våra favoriter - här finner du både kunskap och tankeställare som kan inspirera dig i vardagen. God lyssning!

The Aaron Doughty Podcast


I The Aaron Doughty Podcast får lyssnaren hjälp med att utvidga sitt medvetande. I podden ges det ut praktiska verktyg, tekniker och perspektiv som hjälper lyssnaren att höja sin medvetenhetsnivå.


Lyssna på Aaron Doughty’s podd här

Kan själv


En äldre podcast som inte längre är aktiv men där avsnitten och alla ämnen som tas upp är i högsta grad relevanta än idag. I Kan själv följer vi med mentalitet Henrik Fexeus på en resa i vår hjärna och reder ut varför vi är som vi i. I varje avsnitt görs en djupdykning ner i våra mentala gömmor.


Lyssna på Kan själv här med Henrik Fexeus

Food Pharmacy-podden


Kost är en av dom viktigaste delarna att ha koll på för att leva ett hälsosamt liv. I Food Pharmacy-podden lär sig lyssnaren om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Du som vill äta dig till ett friskt liv ska lyssna på den här podden i sommar.


Lyssna på Food Pharmacy-podden här

Magic Monday Podcast


I Magic Monday Podcast får ni följa med mig när jag träffar gäster som är verksamma inom yoga, mindfulness, meditation, holistisk hälsa, konst och musik. Unika livshistorier som går rakt in i hjärtat varvat med kunskap och tänkvärda ord. Bland gästerna träffar vi bland annat Pia Wetterberg, Nadia Wallin, Systrarna Tarot och Christina Grossi.


Lyssna på Magic Monday Podcast här


Vilken är din sommarfavorit podd, kommentera

71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla