Denna helg har vi försett Alternativ Aktivitet med mat

Denna helgen har vi försett Alternativ Aktivitet med mat. Vill du och ditt team, företag eller kompisgäng beställa mat inför event, happening, konferens, teambuilding eller liknande - maila till holistichalsocenter@gmail.com så skräddarsyr vi ett paket som passar just er.
Om Alternativ Aktivitet


Mattias Hoppe har jobbat som professionell wakeboardåkare i 7 år. Han tillhörde den absoluta världseliten och vunnit ett flertal av de största tävlingarna i världen. Tillsammans med sina två bröder Jeremia och Benjamin så byggde dem upp en träningsarena på bakgården som ledde till deras gemensamma framgång. Proffskarriären lades på hyllan 2016 och kort därefter så gick den äldre brodern Benjamin bort i depression. Träningsarenan heter Breddaswakepark och är numera "Alternativ Aktivitets" plattform för att främja fysisk och psykiskt välmående. Mattias har nu valt att göra vad han kan för att så många som möjligt ska få möjligheten till att må bra i både kropp och sinne. Ett väl utvalt team som jobbar med holistisk hälsa är med på tåget till att främja ett rikare aktivt samhälle. Vi tror på ett gemensamt engagemang för att individer ska få de verktyg och hjälp dem behöver för att kunna ta ansvar för sin egen hälsa på ett hållbart sätt.


Kroppskontroll: Mattias, Oskar och Timmy är professionella atleter som lär ut på ett konsekvent sätt hur man hanterar sin kropp i situationer som kan uppkomma i livet där kroppen behöver agera. Hur stor skadan kommer bli av en olycka kan du påverka.

Rörelseglädje: "Vi tar leken på största allvar"

Genom lek, samarbete och Alternativa Aktiviteter tänder vi gnistan hos våra deltagare. Att röra på sig ska framför allt vara kul! Att avbryta vardagssysslorna med andra aktiviteter har visats ha god effekt för motivationen och kreativiteten. Att få nya perspektiv kring sig själv och utveckla nya förmågor gör att man lättare kan gå ur gamla mönster och lägga till givande saker i livet. Lekfullheten är viktigt att behålla även i vuxen ålder för att inte se rörelse som något laddat ämne fyllt med prestige. Låt dig själv uppskatta att vara nybörjare och inte ta rörelse eller dig själv på så stort allvar.

Postural terapi, yoga, kroppskännedom:

Vi ger dig förutsättningar och verktyg för att kunna träna på ett hållbart sätt & för en smärtfri kropp. Genom basal kroppskännedom, postural terapi (optimum-metoden), meditation och yoga så utvecklas förmågan att kunna lyssna på kroppens signaler och agera gynnsamt därefter.


Besök Alternativ Aktivitet här

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla