Du är fantastisk

Du är fantastisk. Du är född med gåvor. Din genetiska skatt innehåller visdom från urminnes tider, bl a hur den hela tiden vill hålla dig frisk. När du lär dig din fysiska kropp och hur den håller den frisk, kommer du att förstå vad du behöver göra.


När du är redo för detta, kommer du att förstå att du behöver studera dig själv.

Välkommen att studera ihop med mig.Jag kan hjälpa dig att komma en bit på vägen, så att du blir medveten om hur det fungerar. Men, det slutliga jobbet för att skapa det resultat du vill ha, måste du göra själv. Om du vill, kan jag coacha dig på vägen.


Boka en enskild konsultation med mig på denna hemsidan.

Ibland håller jag också föreläsningar här på Holistic Hälsocenter. Håll utkik på hemsidan.


Bästa hälsningar Torbjörn Johansson

coachar i friskförståelse101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla