Inre och yttre fred med inspiration från Peace Pilgrim

Arbeta för fred - fred mellan nationer, fred mellan grupper, fred mellan människor - grunden för all fred i den yttre världen är den inre freden ( den inre friden ).

Jobba med egot och jobba med samvetet.

Känn samhörigheten med alla dina medmänniskor. Jobba för att känna känslan av enhet med allt skapat.

Utvecklingen fortsätter när ett inre växande pågår, för att uppnå en känsla av ett inre lugn och harmoni, en känsla av att vara uppfylld av kärlek, fred och glädje. När ditt liv är i harmoni med din del i livets mönster och du följer de lagar som styr universum (både de yttre och de inre lagarna) är ditt liv gott och fullt. (Men, kom ihåg, om ditt liv är alltför fullt och du gör mer än vad som är rätt för dig personligen, kommer du att hamna utanför känslan av harmoni.)

Nu handlar livet om att ge istället för att ta. När man koncentrerar sig på att ge, upptäcker man att det inte är möjligt att få utan att ge. Till och med sådana fantastiska saker som god hälsa, lycka och inre fred (inre frid).

När människor skapar inre fred (inre frid) manifesteras automatiskt yttre fred.

Kontrollen av kroppen och ditt osynliga sinne ( dina tankar i den medvetna delen och dina känslor i den undermedvetna) finns i din själsliga energi.

Din själsliga energi utvecklas ihop med andra människor.

Låt oss utvecklas tillsammans!

Låt oss göra det på Holistic Hälsocenter i Uddevalla!

GRATTIS! till ettåringen (Holistic Hälsocenter).

GRATTIS! till Sandra och Martin.

Låt oss utbringa ett 9-faldigt energimässigt hurra (ett holistiskt hurra för ande, kropp och själ) Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!


Bästa hälsningar Torbjörn Johansson

coachar i friskförståelse i form av föreläsningar, enskild muntlig konsultation och enskild skriftlig coaching ( bevaka Holistic Hälsocenters hemsida när du vill komma i kontakt med mig).


42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla