Möt Annika Valton - Holistic Hälsocenter Uddevalla's hälsocoach

Jag heter Annika Valton och driver företaget In Full Bloom, där jag på ett holistiskt sätt jobbar med hela människan med hjälp av olika verktyg.


För 10 år sedan jobbade jag som bagare och konditor och drev mitt egna bageri och cafe, jag jobbade jättemycket, tänkte inte nämnvärt på min hälsa, förutom att jag försökte få till någon form av träning. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och träning, men jobbet gjorde att jag inte hade tid för så mycket annat. Jag provade på Ashtangayoga och gillade det mycket och tidseffektiv som jag är tyckte jag att det var jättebra att kombinera träning med att få andas och slappna av lite… ;)

Ju mer jag yogade, desto mer insikter fick jag och i samma veva upptäckte vi att vår äldste son inte tål gluten och mjölkprotein, och jag fick upp ögonen ännu mer när det kommer till hur det vi stoppar i oss påverkar vårt mående.

Jag bestämde mig för att sälja bageriet och omskola mig. Så för 8 år sedan började jag dyka ner mer i hälsovärlden och har fått till mig otroligt mycket genom åren och alla utbildningar.


Jag jobbar som kost och hälsocoach, yogalärare och matinspiratör och använder mig av alla de delarna inom mitt företag.


Jag anordnar kurser, föreläsningar och workshops inom mat utan gluten, mjölk och vitt socker. Jag har precis skrivit en bok på samma tema som kommer under våren 2022, det har varit en lärorik resa..

Jag anordnar yoga workshops och retreat i västsverige, samt håller yogaklasser i stenungsund varje vecka.

Hos mig kan du komma och få en välbehövlig stunds vila, avslappning, du kan jobba med din andning och få hjälp med din kost och ditt mående. Alla behandlingar och coachingsessioner anpassas efter vad som passar bäst för just dig. Jag erbjuder alltid 15 minuters kostnadsfritt introduktionssamtal för att se om jag är rätt person att hjälpa dig på din väg.

Här på Holistichälsocenter erbjuder jag olika former av coaching, må-bra-samtal och restorativeterapi.


läs mer på min hemsida:

www.infullbloom.se


instagram: @infullbloomholistic

fb: @ In Full Bloom

Mail: annika@infullbloom.se


Annika Valton:


* Diplomerad kost och hälsocoach

* Andningscoach

* Friskvårdsinspiratör

* Massör

* Yogalärare

* Matkreatör och inspiratör


224 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla