Nu finns Naturlig Deo -Handgjord deodorant från Västerbotten i butiken hos oss

Besök oss på berget eller i vår e-handel för att kolla in det nya sortimentet av Naturlig deo.


Naturlig Deo är ekologiska deodoranter handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. De tillverkas i Norsjö, Västerbotten, av få och noga utvalda ingredienser. Naturlig Deo arbetar med att eliminera svettlukt och absorbera fukt på ett naturligt sätt utan onödiga tillsatser och kemikalier.


Ekologisk krämdeo som passar alla. Deodoranten arbetar på ett naturligt sätt med att eliminera svettlukt och absorbera fukt. Naturlig Deo är småskaligt tillverkad för hand av få och noga utvalda råvaror med omsorg för både människa, djur och natur. Formulan innehåller lite tillsatt ekologisk karnaubavax som gör att deodoranten klarar högre temperaturer i t.ex. varma badrum och på utlandssemestrar utan att den skiktar sig.

  • Ekologisk och vegansk.

  • Passar både kvinnor och män.

  • Eliminerar svettlukt på ett naturligt sätt.

  • Fri från aluminium, alkohol, onödiga tillsatser och kemikalier.

Användning:

  1. Ta en liten klick deodorant cream ur burken.

  2. Smörj in ett tunt och jämnt lager i armhålan på torr hud.

  3. Vänta lite innan du klär dig, deodoranten absorberas snabbt.

En del upplever att de under ”övergångsperioden” till en aluminiumfri deodorant svettas mer eller luktar mer. Upplever du detta är det bara att smörja deodoranten oftare vid behov.

OBS! Använd ej på skadad hud, avsluta användning vid hudirritation. Får du klåda eller om det uppstår rodnad är du troligtvis överkänslig mot bikarbonat och bör inte använda Naturlig Deo. Överapplicering kan ge fettfläckar på kläder. I värme blir Naturlig Deo lösare i konsistensen.


5 visningar0 kommentarer