Tanken bakom Holistic Hälsocenter Uddevalla

Holistic Hälsocenter Uddevalla föddes ur tanken och önskan om att skapa en oas och tillflyktsort för de som vill komma bort från stadens brus och vardagens måsten, för de som vill koppla bort stress och krav och bara tillåta sig själva att vara. En harmonisk plats som trots sitt stilla lugn är fylld av liv och rörelse, skratt och gemenskap. En plats dit man kan komma bara för att sätta sig ner ett slag, blunda och andas, eller kika runt bland vackra hantverk, dofta på rökelse och eteriska oljor, bläddra i en kunskapshöjande bok eller avnjuta en kopp te och stanna klockan för en stund. Även en plats där människor som värnar om det fysiska, psykiska och själsliga välmåendet arbetar i balans tillsammans mot samma mål – att främja hälsa för både kropp och knopp.


I dagens moderna västerländska industriella samhälle blir vi alltmer stressade, pressade och utmattade. Negativa nyheter fyller våra öron och ögon och vi tycks för var dag som går bli separerade inte bara från varandra utan även från oss själva. Men likt maskrosen som tränger sig upp ur asfaltens sprickor ur betong och grus, och envist växer sig stark och färgglad i den gråa omgivningen, börjar vi som individer och kollektiv vakna till liv och öppna upp våra ögon till någonting mer. Vi har börjat söka djupare, ställa fler frågor, intressera oss för det naturliga och det holistiska – vi har börjat inse att helheten är viktigt och att allt inte bara är svart eller vitt. Det finns en mängd olika nyanser och färgskalor där ute som skulle kunna blekna till och med den vackraste regnbågen.


Och det är dessa nyanser vi samlar här på Holistic Hälsocenter i Uddevalla. Vi vill bidra till att öka folks medvetenhet och hjälpa till att öppna upp de dörrar som sakta sätts på glänt. Hos oss är alla välkomna, oavsett bakgrund; kulturell eller religiös tillhörighet; gammal som ung; barn som vuxen. Ju fler sökare, vandrare, tänkare och grubblare som kommer till oss med olika typer av livsfilosofier, desto bättre! Vi tror på förståelse, respekt och acceptans. Vill man gå snabbt går man ensam – vill man gå långt går man tillsammans. Genom att öppna våra sinnen och även våra hjärtan tror vi på att vi tillsammans kan skapa de bästa förutsättningarna för att kunna umgås i harmoni och balans med, inte bara varandra, utan även med Moder Jord, djur och natur


Välkomna till en oas i centrum med en bohemiskt inspirerad butiksdel, mini-café, uteplats i härlig grönska och anrika mysiga lokaler där du kan boka in dig på yoga, massage, enskilda samtal, rehabprogram, meditation, healing, bioresonans, hälsorådgivning, kvinnocirklar, workshops, kurser och föreläsningar.


Vi öppnar upp dörrarna den 29 mars kl 10:00. Du finner oss i Dalslandsstugan på Skansberget i Uddevalla.

Många kramar


Sandra Novak
204 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla